Дороги ремонтуються, коли є гроші, а не обіцянки

На зібранні аграрників в Бобровиці було прийнято рішення допомогти Бобровиці з ремонтом доріг. Сама міська рада потратила на ці роботи 4 мільйони 700 тисяч гривень.

Фермер Микола Фенюк вніс пропозицію, щоб приклад перерахування грошей на ремонт доріг показали великі господарства. Першим відгукнулося товариство «Земля і воля» - оплатило ремонтні роботи на вулицях міста на один мільйон 300 тисяч гривень.  Відгукнулися й інші господарства: «Наташа Агро» - 100 тисяч, Рудьківське – 50 тисяч, ТОВ «Козацьке» - 43 тисячі, «Агропрогрес» - 40 тисяч, «Світанок» - 37 тисяч, з Вороньків – 30 тисяч, Ольга-Алін – 25 тисяч, Червоноармійське – 17,5 тисячі, «Незалежність» - майже 8 тисяч, від Петрова – 5 тисяч, «Обрій» - 336 гривень.

Після такого початку мав би перерахувати обіцяну суму й фермер Микола Фенюк, але не перерахував. Поки що відмовчується й керівник районної фермерської організації Григорій Виноград.  Осторонь дорожніх  проблем міста й району стоять  інші середні й невеликі аграрники, всі торгівельні приватні підприємці. Дехто з них через передвиборчі листівки обіцяють розквіт району, але поки що місто та інші населені пункти «квітнуть» від їхніх розцяцькованих листівок.

Чи не найбільше їх смітиться по всій Бобровиці з портретом Олександра Приходька – кандидата на міського голову. Скільки б ямок залатати за гроші, що витрачені на агітацію?

Втім, для цього кандидата в мери вибори, видно, найважливіше. Він віддав своє Травкинське господарство в чужі руки (кажуть, що не задарма), а сам залишився на невеликій земельній ділянці, і то не на своїй.  Бобровиця  ж  колись безробітного Рудьковського влаштували на роботу у Верховну Раду, тепер треба дати посаду Приходьку у міській раді.  А дороги, інші порядки, робочі місця, бюджет – то другорядна справа?   

                                                              Григорій Загребля    

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"