Звернення до виборців Бобровицької об’єднаної громади

 

Шановні земляки!

Нагадую вам, що 25 жовтня відбудеться голосування за кандидатів на посаду Бобровицького міського голови (голови Бобровицької об’єднаної громади), кандидатів у депутати Чернігівської обласної ради, Ніжинської районної ради і Бобровицької міської ради та за політичні партії, котрі беруть участь у виборах до органів місцевого самоврядування. Закликаю вас зробити правильний вибір: за розвиток громади й зростання вашого добробуту, чи перетворення рідного дому, що зветься Бобровиччина, у полігон ідіотичних політичних експериментів, на яких наживатимуться дебільні авантюристи та їхні ляльководи.

Особисто я – прихильник команди розвитку й зростання добробуту та комфортного проживання всіх жителів громади. Ця команда йде на вибори під політичним прапором партії «Рідний дім», очолюваної Чернігівським міським головою Владиславом Атрошенком, – людиною конкретних справ, котра успішно працює на розбудову Чернігова, тож його знання, досвід і допомога вкрай потрібні для розбудови інших громади. І багато з них об’єднується навколо Владислава Атрошенка, навколо команди обласного центру, навколо партії «Рідний дім».

Я теж уже піввіку розкриваю суть свого життя через створення, а не через зажерливе володіння: з фаховим колективом спорудив прекрасну нову базу навчально-виробничого закладу, розбудував високорентабельне агропромислове виробництво з ринковою економікою соціального спрямування, створив майже півтори тисячі робочих місць, побудував понад триста безплатних квартир з побутовими зручностями – ще три багатоквартирки у стадії завершення будівництва, доклав рук і продовжую докладати до спорудження соціальних об’єктів. А скільком нужденним людям допоміг – навіть не можу порахувати. Найкращі дороги в Бобровицькому районі – теж заслуга колективу, який я очолюю з 1970 року.

Втім, ще не все встиг зробити, що запланував, бо багато часу, нервів і коштів втрачає наш колектив через постійну боротьбу з антинародною підступною бюрократією, корупцією, «відкатним» казнокрадством зверху донизу, державницьким дебільним управлінням. Від вас, шановні земляки, залежить, чи покриється Бобровицька громада цими невиліковними паскудними суспільними метастазами? Щоб цього не допустити, оберіть у місцеву владу фахових, досвідчених і відповідальних будівничих. Саме з таких сформувалася управлінська команда нашого товариства «Земля і воля», яка розумно управляє високоефективним, соціально відповідальним виробництвом. Мені як керівнику страшно навіть уявити, що було б із нашим господарством, якби до його управління я допустив таких, які зараз рвуться в органи самоврядування верхи на своїх брехливих обіцянках і гарних лозунгах. На продуктивну працю в трудовому колективі у їхніх головах явно бракує клепок, а руки налаштовані лише на володіння кимось зробленим. Якщо таких оберете в органи самоуправління, тоді вже не просто страшно уявлятимете, а страшно відчуватимете на собі результати їхньої влади. Столичні експерименти з формування команди вуличною «зеленню» виявляться не такими страшними, як експерименти місцевого значення.

Бобровицький район уже пережив один дебільний експеримент, коли управлінську державну і самоврядну команду формував політичний штаб районної лікарні. Якими розбудованими результатами запам’яталася їхня бурхлива діяльність? Тепер осколки того штабу об’єдналися навколо начальника Бобровицького відділення Козелецького цеху електрозв’язку Тетяни Олешко. Чим надзвичайно корисним для Бобровицької громади порадувала ця нова лідерка від нової провладної партії «Наш край»? Подачками за кошти депутата Бориса Приходька, запідозреного в розкраданні народних мільярдів? Але виборці Бобровиччини уже купувалися на депутатську «благодійність» Миколи Рудьковського, Івана Куровського, Олега Дмитренка, які впливали й на формування місцевої влади. Де тепер ці благодійники, і який слід залишили в нашому районі їхні ставленики? Може, створили сотні нових робочих місць, збільшують наповнення бюджету, побудували нові очисні споруди, дороги будують і ремонтують, медицину розвивають і здешевлюють, мережу вуличного освітлення розбудовують, нові свердловини для водогону бурять, комунальну службу розвивають?

Ні, і ще раз Ні! Цими та іншими життєво важливими питаннями успішно займається Бобровицька об’єднана територіальна громада на чолі з Тетяною Ковчежнюк, яку наш великий колектив пропонує обрати на новий термін. Ми їй довіряємо в головному: вона здатна сформувати команду, яка працюватиме на розвиток громади, бо саме так працює в нинішньому скликанні. І не менш важливо: ні за головою Бобровицької громади, ні за членами її команди не помічені розкрадання й дерибани бюджету, переважно сформованому нашим господарством.

Чи бачимо я особисто і наш колектив підстави довіряти новій команді на чолі з Тетяною Олешко? Ні, і ще раз Ні! Бо сама лідерка не перевірена добрими справами на благо громади, таких самих й об’єднує навколо себе. Ще в її команді «осколки» збанкрутілої райлікарнянівської партійної команди, безліч разів перефарбованої в політичні кольори. Вони вже неодноразово демонстрували свою руйнівну позицію заради власної наживи.

Зроблене мною на Бобровиччині свідчить про те, що ця земля давно стала для мене рідною, тож і розбудовую її простори як рідний дім. І надалі в моїх планах лише будувати й будувати на благо громади, для її розвитку і зростання добробуту її людей. Але для виконання цього важливого завдання потрібні важливі умови. Найперші: щоб органи місцевого самоврядування не заважали нам, виробничникам, успішно працювати.

Тетяна Олешко ще не обрана головою громади, а вже роздає посади, обіцяє нагороди за її обрання на бажану для неї посаду, поливає брудом чинну успішну голову громади. А взагалі-то, відчувається, що в команди Тетяни Олешко та її поводирів-спонсорів із партії «Наш край» свої «приватизовані» завдання: громаду не розвивати створенням, а оволодівати нею зробленим і Небом даним. Бо й чим «прославилися» на всю Україну самі столичні поводирі – кримінальними справами і загадковим убивством одного з лідерів.

У команді партії «Рідний дім» завдання співпадають з тими державницькими вимогами, над якими результативно і відповідально працює ТОВ «Земля і воля» в одній упряжці з командою голови Бобровицької об’єднаної громади Тетяни Ковчежнюк. І на вибори партія «Рідний дім» висунула кандидатом на посаду Бобровицького міського голови саме Тетяну Ковчежнюк, а також гідних кандидатів у депутати Бобровицької міської ради, кандидатів Ніжинської районної рада та кандидатів у депутати Чернігівської обласної ради. Проголосуйте за них, а також за партію «Рідний дім»! Бо тільки вони перевірені творінням добрих справ і серйозно налаштовані на подальший розвиток Бобровицької громади і українського суспільства в цілому.

 

З повагою до вас Леонід ЯКОВИШИН, Герой України, генеральний директор ТОВ «Земля і воля»

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"