Зберегти досягнуте і в новому році


 

Наприкінці року відбулася колегія обласного управління лісового та мисливського господарства, яку провів начальник ОУЛМГ Сергій Аніщенко. Розглядалися два основні питання: про результати роботи внутрішнього аудиту ОУЛМГ за 2020 рік та про стан охорони праці на підприємствах управління.

 

Перше питання висвітлила головний спеціаліст-аудитор Наталія Силка. Вона відзначила, що торік проведено чотири внутрішні аудити і суттєвих порушень у державних лісогосподарських підприємствах не виявлено.

А начальник відділу лісових ресурсів Петро Приходько проаналізував стан охорони праці на підприємствах управління. Минулий рік пройшов без травматизму. Хоча в інших обласних управліннях прикрі випадки такого травмування працівників траплялися. Тож Петро Іванович детально розповів про кожний випадок, щоб подібне не сталося на Чернігівщині.

Виступив на колегії і начальник відділу мисливського господарства Микола Пиріг, котрий відзначив,що необхідно посилити рейдову роботу з охорони мисливських угідь. До речі, 2021-й – рік мисливства, як наголошує Державне агентство лісових ресурсів України.

А заступник начальника ОУЛМГ Олександр Жук говорив про використання лісосировинних ресурсів – потрібно уважніше працювати з асортиментом виходу ділової деревини, адже це – поліпшення фінансового стану підприємств.

Підвів підсумки заключної колегії минулого року начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Сергій Аніщенко. Сергій Михайлович подякував усім працівникам лісогосподарських підприємств за плідну роботу та побажав усіх гараздів у нинішньому році.

 

За інформацією Чернігівського ОУЛМГ

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"