За бюджетний кошт у Прилуках відремонтують 11 обєктів

У Прилуках поновиться будівництво ІІ корпусу школи-гімназії №1 та буде здійснена реконструкція її існуючого приміщення. На ці цілі уряд виділив місту 13,5 мільйонів гривень. Ще 500 тисяч гривень виділено з державного бюджету для проведення реконструкції двоповерхової будівлі жіночої консультації, яке проходитиме за співфінансування з міського бюджету у сумі 500 тисяч гривень.

Наразі тривають роботи з капітального ремонту пологового відділення Центральної міської лікарні (які завершаться через кілька тижнів) та реконструюється дах хірургічного корпусу. Ряд приміщень ЦМЛ вже відремонтовані.

Ремонтуються і міські школи та дошкільні навчальні заклади. В п’яти з них до кінця року замінять вікна на енергозберігаючі. Очікується, що завершиться капітальний ремонт приміщення школи №2, яке є одним з найстаріших міських шкільних приміщень.

Загалом же, за словами начальника управління житлово-комунального господарства Прилуцької міської ради Олега Созінова, на 2013 рік запланований капітальний ремонт одинадцяти об’єктів, в шести пройде реконструкція. Для виконання цих робіт у міському бюджеті передбачено майже 8 мільйонів гривень.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"