З другої спроби до дитячого садочка

В селі Держанівка Носівського району таки відкривають довгоочікуваний дитячий садок. Людські надії не лишилися марними. Хоча для їх втілення довелося зачекати більше року. Ремонт приміщення, до речі, був готовий ще на весні. Не вистачало лише певних дрібниць, але без них ніяк. Перша спроба сільських родин відправити свою малечу у дитсадок була першого вересня, але виявилася чиїмось невдалим жартом, опублікованим у районній газеті.

За словами першого заступника Носівської райдержадміністрації Миколи Онищика, вже сьогодні для дітей відкриє двері дошкільний навчальний заклад.

«Ми сподівалися на більш сучасні умови для малечі. Хотіли й стелю підвісну зробити, і дещо осучаснити, але, на жаль, через певні проблеми, які виникли із перерахунком коштів довелося зупинитися на найнеобхідніших умовах існування дитячого садка», - наголосив посадовець.

Микола Миколайович зізнається, що за невчасне відкриття довелося вислухати немало критики, тому й вирішили швиденько виправити ситуацію.

«Там, насамперед, не вистачало електричного нагрівача води та й електропроводка не була заземлена. Нині всі недоліки усунено. Тому сільські родини можуть не перейматися, а вести свою малечу до садка».

 

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"