З Днем Перемоги!


 

Шановні жителі Придесення, дорогі побратими

і колеги товариства «Земля і воля»!

 

От якби сьогодні поруч з нами залишалися славні у віках визволителі України, фронтовики і солдатські удови, то і вони б засвідчили, що у Другій світовій війні, у жаданій Перемозі над нацизмом у солдатських шеренгах чи не найбільше було орачів, сівачів і косарів – саме селян і селянських синів.

Пішли вони на смертельний бій безвідмовно, щоб захистити землю і волю, хоч і гіркими вони були в довоєнні роки. Бо в мужніх їхніх серцях жевріла надія, що з Перемогою прийде і краще життя. Великою селянською кров’ю визволили рідну землю та ще й пів Європи від нацизму!

Гірко стає, що врятована від нього Європа, доморощені переписувачі історії тепер зневажають нашу святу Перемогу і воліють відзначати День примирення.

І хоч не стало хліборобське повоєнне життя таким, про яке мріяли в окопах, але всі ті, хто повернувся в рідні села з кривавих полів, навіть скаліченими, з подвоєною енергією і завзяттям взялися за відродження з попелу і руїн наших сіл, знову засіваючи колгоспні поля надіями, віддаючи останнє. Примножуючи ратну славу славою трудовою! Утверджували селянським родом ще один подвиг – подвиг самовідданої праці на благо України!

Знаменно, що світле свято Перемоги настає після Великодніх свят, тим самим підтверджуючи святу істину: тільки смертю смерть здолавши, здобувається безсмертя!

Поціновуючи як найдорожчий скарб безсмертя подвигу фронтовиків і їхні повоєнні праведні труди, товариство «Земля і воля», його дирекція з синівською повагою, щирою турботою завжди підтримували і підтримуватимемо матеріально і морально всіх, хто причетний до Великої Перемоги.

Низько вклонімося ж усім, хто приніс її нам квітучою весною!

Сердечно вітаю трудовий колектив товариства «Земля і воля», всіх ветеранів праці, дітей війни, онуків і правнуків переможців зі святом Перемоги! Сердечно бажаю кожному здоров’я, довгих літ життя, щастя в дітях, онуках і правнуках! Щоб під мирним небом квітнула і багатшала рідна українська земля!

 

Леонід ЯКОВИШИН, Герой України, генеральний директор товариства «Земля і воля»

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"