4 січня – День народження Валентини Онисимівни Чернякової

– неперевершеної і беззмінної виконавчої директорки знаного і успішного агропідприємства – ТОВ «Земля і воля».


Редакція газети «Чернігівщина» із радістю приєднується до привітань і побажань від його згуртованого великого колективу, для якого Валентина Онисимівна завжди була і залишається самовідданою хранителькою-берегинею.

Вельмишановна Валентино Онисимівно!


Півторатисячний колектив товариства «Земля і воля» щиро вітає Вас із Днем народження!

Знаменно, що відзначаєте його в Новоріччя і напередодні Різдва Христового – у свята, які найближчі щедрій селянській душі, бо зігрівають її теплом надії і наповнюють радістю оновлення. Хай і Вашу, воістину селянську душу, дорога Валентино Онисимівно, і сьогодні, і повсякчас обіймає тепло добрих надій і наповнює світла радість буття!
Ви, дорога Валентино Онисимівно, як авторитетна і досвідчена організаторка, як майстерна дипломатка, як чуйна і чарівна жінка уособлюєте своєю багаторічною працею яскравий взірець трудової доблесті і життєвої мудрості, які завжди і сповна віддавали і віддаєте задля поліпшення добробуту всіх працівників «Землі і волі», її орендодавців-пайовиків, їхніх родин, ветеранів, усіх жителів Бобровиччини. Вас знають як талановиту, щедру, доброзичливу і шляхетну людину, принципового і відповідального керівника. А найрідніші – як турботливу матір і люблячу бабусю.

Бажаємо ж Вам, шановна Валентино Онисимівно, незрадливого успіху, стабільного благополуччя, невичерпної енергії й оптимізму, відчуття квітучого щастя, побільше приємних новин, здійснення усіх задумів та мрій і доброго здоров’я на довгі літа!

Трудовий колектив ТОВ «Земля і воля»

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"