Як по-людськи зустріти Рік Собаки

Символ 2018 року – жовтий земляний собака – тварина щира, вірна і віддана, цінує турботу і комфорт, а у відповідь дарує любов. Жовтий – теплий відтінок, що уособлює сонце і домашнє вогнище. А земля асоціюється зі стабільністю, мудрістю, постійністю і цнотливістю.

2018 рік має пройти серед вірних друзів, а люди, які мають корисливі наміри, повинні піти з вашого життя. Покровитель року оцінить вірність і чесність. Рік буде успішним для придбання або будівництва житла. В особистому житті все буде досить стабільно, а самотні люди зможуть зустріти справжню любов. А щоб жовтий собака допомагав у всьому, потрібно робити якомога більше добрих вчинків.

Деякі астрологи вважають, що прийдешній 2018-й рік повинен стати значущим у світовій історії, оскільки багато політиків прагнутимуть до відновлення справедливості і встановлення рівності між всіма людьми. На краще повинна змінитися і екологічна ситуація: в рік земляного собаки варто задуматися про збереження природи.

 

Як і де зустріти Новий рік?

Обов'язково в колі відданих друзів, покровитель точно оцінить це. Місце не так важливе, головне – це галаслива і весела компанія близьких людей. Один з варіантів – святкування вдома або в гостях. Якщо місця недостатньо, можна орендувати на добу просторий заміський котедж: це дозволить не тільки від душі повеселитися, але й насолодитися природою і пограти в улюблені зимові ігри на вулиці. Цілком можна зустріти новий рік і в кафе або ресторані, але в цьому випадку краще заздалегідь подбати про бронювання столика.

 

Новорічний образ

Почати продумування образу варто з вибору основного кольору. Доречними будуть всі відтінки жовтого: гірчичний, лимонний, золотистий.

Але не забувайте про те, що основною стихією буде земля, тому можете віддати перевагу таким кольорам як шоколадний, пісочний, теракотовий, деревний, кавовий, бежевий. Якщо хочете створити яскравий образ, то зверніть увагу на лососевий і кораловий кольори, але вони не повинні бути надмірно помітними.

Краще підібрати однотонне вбрання: яскраві малюнки недоречні і часто виглядають вульгарно. А особливо побоюватися варто леопардових і тигрових принтів, адже вони символізують приналежність до сімейства котячих, яких собаки, як відомо, не люблять.

Але щоб образ не здавався нудним, можна поєднувати тони, і найбільш вдалим тандемом стане союз жовтих і коричневих відтінків, що вигідно доповнюють один одного.

Не менш важливий і фасон сукні або костюма. Вітається простий крій і приталені силуети без надмірного облягання, складних деталей і глибоких декольте. Оптимальна довжина – міді або максі. Матеріал обов'язково повинен бути м'яким і бажано натуральним.

Обов'язково доповніть образ аксесуарами. Шию краще залишити вільною: деякі прикраси можуть асоціюватися з нашийником, що собаці навряд чи сподобається. Особливо це стосується коротких ланцюжків.

Можна вибрати намисто з напівдорогоцінного каміння в коричневих або жовтих тонах: яшми, бурштину, авантюрину. Вітаються золоті прикраси, але не дуже об'ємні. Взуття, насамперед, має бути зручним. Макіяж краще витримати в коричневих тонах. Зачіску оберіть просту: доречні будуть пучки, легкий начіс і ефект недбалості, коси, розпущене волосся і м'які хаотично розташовані локони.

 

Декор будинку

Безсумнівно, головним новорічним атрибутом є ялина, причому неважливо, жива чи штучна. Її можна декорувати кулями, витриманими в жовтих, коричневих, золотих і червоних тонах. Використовуйте іграшки з дерева і тканин, різні фігурки собачок. З мішурою не перестарайтеся, як і з гірляндами.

Подбайте про декор вікна. На склі можна зобразити сніжинки, собак та інші новорічні малюнки. Повісьте на двері вінок, який можна зробити своїми руками. Також використовуйте для декору натуральні матеріали, наприклад, гілки та шишки.

 

Святкові страви і сервіровка столу

Основою святкового столу має стати м'ясо, будь-які його види. І особливо апетитно будуть виглядати реберця, крім того, їх оцінить собака, яка любить кістки. Серед м'ясних страв популярністю будуть користуватися крильця і стегенця.

Можна приготувати шашлик, подати ковбаси та м'ясні рулети. На гарнір найкраще приготувати картоплю. А чудовим доповненням стануть легкі овочеві салати. Напої повинні бути простими, покровитель року не сприймає делікатесів. Можна пити вино, традиційне новорічне шампанське, коньяк.

Сервіровка столу також має значення. Застеліть його жовтою або золотистою скатертиною, розставте білі тарілки з золотими візерунками. У центр поставте фігурку символу 2018 року. Уособленням домашнього вогнища і підтриманням жовтої гами стануть свічки в простих свічниках.

 

Що дарувати?

Можна дарувати фігурки собачок. А оскільки покровитель року цінує комфорт і затишок, неодмінно робіть друзям і близьким корисні подарунки, які знадобляться для облаштування будинку і приємного проведення часу в ньому. Це можуть бути пледи, капці, рушники, постільна білизна, ковдри, посуд, килимки. Гарним подарунком стане кімнатна рослина в горщику.

Не варто дарувати прикраси, особливо ланцюжки, що асоціюються з обмеженням свободи. Не сподобаються собаці й непотрібні і надмірно дорогі подарунки, а також ті, що яким-небудь чином нагадують про кішок.

 

Прикмети та повір'я

– Не варто зловживати алкоголем, адже собаки дуже негативно ставляться до нетверезих людей. Крім того, під дією спиртного можна зробити безліч необдуманих і поганих вчинків, образити близьких.

– «Як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш». Ця прикмета буде актуальною і в 2018 році, тож постарайтеся організувати свято так, щоб воно пройшло весело і без інцидентів і подарувало тільки приємні емоції.

– Не можна зустрічати Новий рік без грошей. Цього не оцінить собака, яка вважається бережливою і запасливою твариною.

– Якщо в Новорічну ніч за вами побіжить собака, це однозначно добрий знак!

– Покровитель року любить затишок, тому обов'язково обладнайте своє житло з комфортом і проведіть генеральне прибирання, викинувши все старе і непотрібне.

– Вважається, що наступаючий Рік Собаки найкраще зустрічати, радо приймаючи гостей в своєму будинку. Якщо ж ви їдете в гості, то порадуйте господарів подарунками і захопіть блюдо, приготоване своїми руками.

– Якщо вас ненавмисно погладять по голові, це обіцяє удачу та успіх на весь майбутній рік.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"