Як дві краплі води

4 серпня у Чернігові  пройшов незвичайний і вже традиційний фестиваль «День подвійної радості», який зібрав майже сотню пар двійнят та близнюків різного віку.

«День подвійної радості» у Чернігові проводиться вже втретє і став традиційним для міста. Мета фестивалю – популяризація сімейних цінностей та привернення уваги до родин із двійнятами.

Цього року організатори свята зареєстрували 98 пар учасників фестивалю. Наймолодшим було по два місяці, а найстаршим – за 60 років.

Минулого року під час святкування «Дня подвійної радості» у Чернігові встановили аж два рекорди: «Найбільша кількість двійнят-близнюків на одній локації» (тоді було сто пар двійнят і близнюків в одному місці в один час) та «Найбільша різниця у віці між парами двійнят».

Цьогоріч на рекорд не замахувалися, але святкування пройшло креативно та весело.

Учасники фестивалю пройшли пішою ходою від Алеї Героїв до Катерининської церкви, де утворили велике сімейне коло. Після цього всі повернулись до Малої сцени, та провели нагородження учасників за креативні образи.

«Кожного року ми намагаємося внести щось нове в святкування «Дня подвійної радості», – розповідає організаторка заходу Ольга Рись. – Цьогоріч ми запропонували сім’ям з двійнями прийти в цікавих образах. Також залучили партнерів, які підготували подарунки тим сім’ям, образ яких їм сподобався найбільше. Як завжди, на святкуванні були різні локації з активностями для дітей, а також фотозона».

Марія ПУЧИНЕЦЬ

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"