Вся надія – на ТОВ «Земля і воля»: і роботу дасть, і бюджет поповнить, і дороги відремонтує…

У цьому році робота дорожньої служби в Бобровицькому районі      ( та і в інших) повністю паралізована через відсутність фінансування. І знову товариству «Земля і воля» доводиться впрягатися і «тягнути воза» замість шляховиків.

Вже частково відремонтована асфальтівка по Бобровиці, капітально залатані вибоїни з центру Кобижчі до залізничного переїзду, що неподалік станції. Тепер бригада, найнята ТОВ «Земля і воля», приступає до ремонту другої частини центральної вулиці села і далі – аж до залізничного переїзду під Бобровицею.

До речі, відремонтованою дорогою по Кобижчі, Бобровиці і між цими населеними пунктами інтенсивно їздять тепер багатотонні зерновози Індустріальної молочної кампанії, що господарює в колишньому «Агропрогресі». Кілька десятків тисяч тонн зерна перевозять вони на своє Бобровицьке хлібопідприємство.

Потоки потужних автомашин із зерном нового врожаю йдуть до хлібної бази 83. І не тільки з Бобровицького району.  А за ремонт доріг ніхто не береться, крім товариства «Земля і воля».  Хоча це господарство й до фонду дорожнього будівництво вносить стільки грошей, скільки не відраховують всі інші автотранспортники, разом узяті. А дороги вони гуртом розбивають  більше, ніж сама «Земля і воля».  

Для районного ж керівництва головне – дороги ремонтуються, є про що в область доповідати.  

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"