Вперше в Бобровицькому районі відбувся чемпіонат з великого тенісу, приурочений Дню незалежності України

Проходили змагання 24 серпня в Кобижчі на відкритому тенісному корті, обладнаному за спонсорської допомого земляка Федора Шпига. Організували чемпіонат і взяли в ньому участь члени тенісного клубу «Співдружність».

Змагання неофіційні, і масовими їх не можна назвати, але вони засвідчили те, що на Бобровиччині зароджується ще один вид спорту. Причому відкрили його в районі і беруться за розвиток та популяризацію звичайні любителі, але навіть родинами. Скажімо, Андрій Іванченко привів на тенісний корт свого сина Миколу, який уже добивається гарних успіхів. А Олександр Закревський, можна сказати, виріс у «тенісній» родині: батько і три сини полюбили цей вид спорту. У змаганнях 24 серпня взяли участь два Закревських, один з яких приїхав зКозельця.

Нагороди переможцям, музичний супровід, інші організаційні витрати – за рахунок членів клубу.

Вітав учасників змагання Кобижчанський сільський голова Володимир Піддубний. Він також зазначив, що тенісний корт загальнодоступний для всіх любителів цього виду спорту, але відвідують його передусім члени клубу «Співдружність» та місцеві діти. Кілька разів приїздили на тренування сусіди з Носівки. Тож недаремно виникає здивування: в районі є тенісний корт, подібний якому можна побачити хіба що В Чернігові, але так неефективно використовується для вкрай необхідного – здорового способу життя!

За словами одного з організаторів тенісного клубу Андрія Іванченка, через місяць планують провести змагання на кубок імені Федора Шпига. Коло учасників – значно розшириться. Ну а перший районний чемпіонат з великого тенісу виграв Олександ Закревський.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"