Воїни-шахісти змагалися у Чернігові

2-3 червня у спортивному залі КДЮСШ № 1 управління освіти Чернігівської міськради відбувся II Чемпіонат України з шахів та шашок серед учасників бойових дій.

Всі учасники змагань пройшли випробування війною – хто в Афганістані, хто в антитерористичній операції на Донбасі. Серед учасників був і наш земляк з роти поліції особливого призначення «Чернігів» Андрій Леоненко.

Вони знають тактику ведення бою, мають стратегічне мислення, але цього дня замість окопів і бліндажів «вели бій» за шаховою дошкою у спортзалі.

У шаховому турнірі взяли участь дванадцять спортсменів і шість – у шашковому. Крім чернігівських шахістів, приїхали учасники з Києва, Полтави, Харкова, Луцька, Одеси, Кременчука і Львова.

Змагання проводилися за коловою системою з контролем часу – 15 хвилин плюс 5 секунд кожному учаснику, починаючи з першого ходу. Переможці та призери нагороджені медалями та кубками.

У турнірі з шашок переможці розподілилися так: 1 місце – Юрій Кунець (Львів), 2 місце – Петро Сигидов (Одеса), 3 місце – Андрій Леоненко (Чернігів).

Результати турніру з шахів: 1 місце – Вадим Марченко (м. Бровари, Київська обл.), 2 місце – Іван Урупа (Луцьк), 3 місце – Сергій Вус (Харків).

Наступний турнір відбудеться в жовтні у Львові.

За інф. сектору комунікації поліції Чернігівської обл.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"