Власну справу можна зареєструвати через Інтернет

Власну справу тепер можна зареєструвати на спеціальному реєстраційному порталі. Для цього потрібно мати ключ електронного підпису та можливість дистанційно сплатити реєстраційний збір.

Про це під час засідання прес-клубу «Ділове слово» на тему: «Реформа системи державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців» повідомив начальник реєстраційної служби Головного управління юстиції у Чернігівській області Віталій Баштовий.

Реєстрація власної справи через Інтернет дає можливість заявникам уникнути черги та зекономити чимало зусиль та вільного часу.

Через мережу Інтернет тепер, також, можливо вільно і безоплатно отримати доступ до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

З метою поліпшення якості послуг Державної реєстраційної служби в усіх обласних центрах України встановлено веб-камери. Зображення з цих веб-камер транслюється на офіційному сайті Укрдержреєстру. Таким чином, кожен охочий може самостійно контролювати роботу найближчого органу держреєстрації.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"