Владу змінили, але революція триває

В Чернігові вчора проходили «революційні» дії перед приміщенням уже нової обласної держадміністрації. Проти чого протестували – важко розібратись. Чотири жінки тримали від руки намальовані заклики, щоб у Корюківку призначили «чесного» голову РДА. Та швидко згорнули свої плакати, бо хтось їм щось шепнув на вухо, і вони продовжили стояти тут мовчки.

Серед протестувальників було багато людей з Київського майдану, що видно по їхніх бейджиках на грудях. Казали, що приїхали підтримати чернігівці, але в чому конкретно – й самі толком не знали. Може, біля приміщенням ОДА був просто «розигрів» перед «конкретною» акцією, яка проходила пізніше навпроти приміщення обласної міліції? Там уже не вперше протестували проти новопризначеного начальника УМВС.

Здається, багато українців, передусім молодих, придумали собі нову професію – революційний протестувальник.  Звісно, ця робота «престижніша», ніж десь «вкалувати». Для цього є Європа? Вона повинна не тільки давати нам гроші, а й від російського агресора захищати?

На жаль, Європа не поспішає з допомогою і захистом. В результаті вже Крим на площах прогорлопанили, не очуємося і як полягаємо спати українцями, а проснемося підданими Росії, якщо ще й проснемося…

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"