Викрав авто і збив людей

11 листопада внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що сталася в селі Нова Басань Бобовицького району, двоє пішоходів з переломами та рваними ранами були доставлені до Бобровицької районної лікарні. Сам же водій зник з місця пригоди, зараз його розшукує поліція.

За даними правоохоронних органів, автомобіль марки «Рено», зареєстрований в Дніпропетровській області та за дорученням переданий місцевому підприємцю, який в свою чергу віддав його в оренду на час збору урожаю сільгосппідприємству «Наташа Агро». Саме працівники цієї фірми і користувалися даним автомобілем.

«Незадовго до того, як сталася ДТП, до нас звернувся чоловік, який їздить на цій машині, і повідомив, що авто зникло, – розповідає слідчий Бобровицького РВ УМВС України в Чернігівській області. – Також чоловік припустив, що автомобіль викрав його колишній напарник, який вже звільнився. Водій на краденому автомобілі їхав у бік Бобровиці і збив двох пішоходів, які йшли узбіччям, після чого, залишивши їх, зник з місця пригоди. Двоє потерпілих чоловіків – мешканці села Нова Басань, були госпіталізовані до Бобровицької районної лікарні».

Працівники поліції знайшли викрадений автомобіль біля гуртожитку, звідки його і вкрали. Авто було уже з механічними пошкодженнями. Наразі тривають слідчі дії щодо встановлення особи, яка викрала автомобіль і збила людей. За цей злочин винуватцю ДТП загрожує три роки позбавлення волі з конфіскацією водійського посвідчення строком на три роки.

Марія ПУЧИНЕЦЬ

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"