Відповідального за ремонт ”євроліхтарів” у Мені  поки що немає
 

Нещодавно “Менщина” писала, що у місті продовжують монтувати нові вуличні ліхтарі, в рамках проекту, який профінансував Європейський Союз. 

У коментарях до замітки жителі скаржилися, що деякі встановлені у тому році ”євроліхтарі” перестали горіти. Зокрема, мова йшла про вулиці Шевченка, Горького та Українську. Сергій Крицький, спеціаліст з комунікацій проекту “Модернізація освітлення міста Мена”, порадив звертатися з цими проблемами до КП “Менакомунпослуга”.

За словами директора КП “Менакомунпослуга” Романа Минця, відповідального за ремонт ”євроліхтарів” буде визначено по завершенню проекту. Адже їм на баланс ці ліхтарі ще не передали.

“Якщо виникають проблеми зі встановленими в минулому році ліхтарями, то ми, звичайно, допоможемо. Буває, що там, де дроти ліхтаря з’єднуються з лінією, не якісно зроблений монтаж, тому ліхтарі і не горять. І нам доводиться виправляти такі помилки. Хоча попередні ліхтарі ніхто нікому не здавав. Ту чергу ліхтарів, що встановлюються зараз, я без перевірки не прийму, все буде здаватися по одному. З осені все буде функціонувати в повній мірі".

Джерело: mena.org.ua

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"