Від зміни розкладу руху до анулювання ліцензії — на Координаційній раді ОДА

Жителі Чернігівщини матимуть ще одну можливість зручно дістатися до Глухова (Сумська область). Автобуси на маршруті Шостка-Київ (рейси 1641/1642 та  1643/1644) здійснюватимуть додаткову зупинку в зазначеному місті. Про це сьогодні повідомили під час засідання Координаційної ради облдержадміністрації по організації пасажирських автоперевезень в області.

Як тільки Ічнянська райдержадміністрація погодить рішення, то за новим розкладом їздитимуть автобуси і на маршруті Чернігів-Іваниця: рейс 1147к з 1,2,3,4,5,7 перенесуть на  1,2,3,4,5 дні тижня; рейс 1148к з 1,2,3,4,5,6 – на 2,3,4,5,6 дні тижня.

Допрацьовуватимуть в райдержадміністрації питання зміни розкладу руху Чернігів-Петрушин (Чернігівський район),  а в Іванівській ОТГ обговорять доцільність продовження маршруту Чернігів-Ягідне до села Красне (можливий варіант додаткового рейсу).

До обласного центру можна раніше виїхати зі Срібного та Прилук: о 6год.55хв.  та о 7год.55хв. відповідно (рейс 2405).

Досліджуватимуть якість надання послуг на напрямку Чернігів – Ладинка, який обслуговує ПП «Комфортавтотранс», адже від громади надійшли скарги про недостатню кількість транспорту.

Найбільш важкими для зібрання виявилися питання щодо перевезення пільгових категорій громадян. Втім, на місцевому рівні цю проблему вирішити складно. Панацеєю фахівці вважають монетизацію пільг.

Радитимуться з юристами ОДА в питанні анулювання ліцензії ПП «Комфортавтотранс». Таке рішення вже прийняла Державна служба України з безпеки на транспорті, однак перевізник має намір оскаржити його в суді.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"