Від зажерливості й безвідповідальності ліків немає?

 

Керівництво Бобровицької об’єднаної територіальної громади з розпачу за голови схопилося, коли довідалися, що за оренду кімнати в клубі невеличкого села Травкине для роботи дільничної комісії в день голосування 25 жовтня треба заплатити аж 60 тисяч гривень. Таку суму зажадала родина Олександра Приходька, яка свого часу приватизувала цей клуб, споруджений за кошти колишнього державного господарства. Хоча, як правило, приміщення культурних закладів при розпаюванні колгоспного майна (і радгоспного, реформованого в колгоспне) передавалося на баланс соціальної сфери. Колишній керівник Травкинського господарства Олександр Приходько зробив виняток – приватизував клуб, побудований задовго до того, як став керувати господарством.

Спочатку він з великою вигодою для себе продав агрохолдингу права на оренду земельних паїв, а тепер вирішив підзаробити й на виборах, у яких і сам бере участь. Мабуть, то не для нього народна мудрість: «Коли маєш удосталь, скажи «Досить!»»

У кандидата на посаду голови Бобровицької громади своя проблема: вона настільки фахова й ділова на посаді начальника Бобровицького відділення зв’язку, що не здатна відновити зв'язок у рідній їй Ярославці, причому не за день-два, а за майже місяць.

Такі-то «сильні господарники та професіонали» зібрані під крило партії «Наш край»! І вони йдуть на вибори!

 

Григорій ЗАГРЕБЛЯ

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"