Від Харкового до Талалаївки


 

Триває ремонт автомобільної дороги на ділянціа автотраси Харкове -Дмитрівка Т-25-15, яка знаходиться на балансі служби автомобільних доріг у Чернігівській області.

 

Жителі Талалаївської громади, та і не тільки, адже цим шляхом їдуть не тільки шкільні автобуси, а і більшість автобусів, власний транспорт і в напрямку області та столиці, і в напрямку сусідньої Сумщини, мали серйозні незручності. Адже здолати – саме здолати, а не проїхати! – цей відрізок шляху було надто складно. І ось зовсім скоро 15 кілометрів від Харкового до Талалаївки буде, можливо, і не в ідеальному (бо ремонтують окремі ділянки, а не суцільне дорожнє полотно), та все ж у робочому, не аварійному, як до ремонту, стані.

Ремонтні роботи виконує ТОВ «СП Автострада». Надто пошкоджене асфальтне покриття зрізають спеціальною машиною. Відпрацьований матеріал вивозять для подальшої переробки, а ділянки готують до укладання на них нового дорожнього покриття. Хочеться вірити, що воно буде якісним і витримає ваговози. Бо, як би ми не обурювалися, вони нікуди не подінуться з наших доріг.

Одночасно триває і ямковий ремонт комунальних доріг у селищі. Проводиться він за рахунок Талалаївської селищної ради. Поки що – ремонт на 1660 м2 ділянок вулиць, де найбільш активний рух автотранспорту. Роботи виконує ТОВ «Шляхове ремонтно-будівельне управління №1» з Києва, яке виграло тендер.

Також селищна рада закупила і використала для підсипки вуличних доріг у Талалаївці 300 тонн щебеню, на підході ще 800 тонн, які будуть використані і для покращення дорожнього покриття на вулицях сіл громади.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"