ВИБОРИ 2014: Двоє кандидатів на ніжинського міського голову зійшли з перегонів

Як повідомив “УН” голова територіальної виборчої комісії Сергій Нечаєв, 13 травня двоє з претендентів на крісло мера зняли свою кандидатуру з подальшої виборчої кампанії і припинили змагатися за посаду.

Це молодий кандидат від партії “Демократичний альянс” Юрій Хоменко та ударівець Віталій Кубрак.

Юрій Хоменко досить впевнено та успішно стартував на виборчих перегонах. Для своєї агітації виготовив чималу кількість поліграфічної продукції та білбордів з власним зображенням. В Інтернеті молодий кандидат став напевно самою обговорюваною кандидатурою. При тому, велика кількість людей виказувала готовність за нього проголосувати, а ті хто вважав його хиба чи не найнебезпечнішим конкурентом, вилили на Юрія Хоменка чимало бруду.

Натомість, Віталій Кубрак зайвих грошей на власну рекламу не витрачав. Проте, той факт, що пан Кубрак записався в кандидати на мера, багато кого здивував. Адже всі вважали його чи не найближчим колегою іншого кандидата і однопартійця Анатолія Лінника, який займає зараз посаду секретаря міськради та є фактично керівником міста.

12 травня був останній день, щоб зняти свою кандидатуру так, щоб прізвище не увійшло до списку бюлетеня. У змаганні за крісло міського голови Ніжина залишилося сім претендентів.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"