Весняні канікули – в квітні

У чернігівських школярів у зв’язку з незапланованими «газовими канікулами» будуть перенесені весняні канікули. Розпочнуться вони з 10 квітня і триватимуть до 13 квітня. Школи, в яких 6-денний навчальний тиждень, будуть на весняному відпочинку до 14 квітня.

Про це 6 березня на розширеній міській нараді повідомив начальник управління освіти Чернігівської міської ради Василь Білогура. Зазвичай на весняний відпочинок учні йдуть наприкінці березня, та, враховуючи карантин і позапланові канікули, що наразі тривають, на нараді з директорами шкіл прийняте рішення дещо змістити канікули. Адже після незапланованого відпочинку чернігівські школярі вийдуть на навчання 12 березня, і відправляти учнів через два тижні навчання знову відпочивати директори шкіл і чиновники вважають недоцільним.

«Канікули розпочнуться після Великодня, якщо до того часу не буде ніяких надзвичайних ситуацій і карантинних заходів, – повідомив Василь Білогура. – Великдень 8 квітня, 9 квітня – вихідний, а далі до кінця тижня канікули. Вони триватимуть до 13 квітня».

 

Марія ПУЧИНЕЦЬ

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"