Вбивцю пенсіонерки затримали



Поліція Чернігівщини затримала підозрюваного у вбивстві пенсіонерки в Клюсах Корюківського району

 

Оперативники обласної поліції спільно з поліцейськими Корюківщини затримали 44-річного підозрюваного у вбивстві літньої жінки в селі Клюси Сновської громади. Повідомлення про особливо тяжкий злочин поліція отримала 28 серпня від місцевої мешканки. За словами заявниці, до неї прийшов 83-річний сусід і розповів про те, що його дружину вбито. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Корюківського районного відділу поліції та співробітники карного розшуку поліції Чернігівщини.
Поліцейські встановили, що 28 серпня близько 4-ї ранку до оселі пенсіонерів увірвався невідомий. Погрожуючи розправою, він зачинив господаря у кімнаті, а у його дружини став вимагати алкоголь. Після відмови, нападник ножем завдав потерпілій тілесних ушкоджень, від яких вона померла на місці.
До пошуків підозрюваного у вбивстві збули залучені найдосвідченіші співробітники поліції Чернігівщини. За силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» сьогодні вночі зловмисника затримали. Увесь цей час він переховувався в закинутому будинку в сусідньому селі. Затриманий раніше відбував покарання за скоєння вбивства та заподіяння тяжкого тілесного ушкодження потерпілому.
Поліція затримала підозрюваного у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчий поліції під процесуальним керівництвом прокуратури розслідує провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Затриманому вже повідомили про підозру у скоєнні злочину. Йому загрожує позбавлення волі на строк до 15 років. Досудове розслідування триває.
А от підступні й брехливі російські пропагандисти не оминули увагою цей випадок і поширили в інформаційному просторі новину про те, що «в Черниговской области укронацисты зарезали пенсионерку за российскую сим-карту».

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"