В нове житло на Чернігівщині вклали на 150,8% більше грошей і приватизували 666,6 тисячі ділянок

           5+ новин нерухомості Чернігівській області:

1. 483,8 тисячі жителів регіону скористалися правом на приватизацію земельних ділянок. В цілому на території області було оформлено у власність 666,6 тисячі земельних наділів загальною площею 196 тисяч га.

2. Відбулося обсуждениие особливостей реалізації інвестиційно-інноваційних проектів у Чернігівській області. У нинішньому році регіон увійшов у першу десятку за рівнем інвестиційної привабливості і тут хочуть втілити «Програму підвищення конкурентоспроможності області на 2015-2016 роки».

3. В підтримку ініціативи глави Держземагентства Сергія Рудика місцеві землевпорядники сформували земельні масиви загальною площею 516,16 га для розподілу серед військовослужбовців, що беруть участь в антитерористичній операції на сході країни.

4. За рішенням госпсуду Чернігівщини задоволено позов міськпрокуратури в інтересах міськради Чернігова про повернення ділянки по проспекту Миру на 8,5 га вартістю майже 1,5 млн гривень. На ньому екс-орендар збирався збудувати кілька житлових будинків з ТЦ, але не відновив з 2011 року орендний договір. До будівництва він також не приступив.

5. Обсяг будівельних робіт по зведенню житла за півроку в Чернігівській області, порівняно з аналогічним періодом 2013 року, зріс на 150,8%. За січень-червень поточного року на будівництво житлових будівель в регіоні було направлено 137 млн гривень.

 

                 Джерело: Чернігів інфо

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"