В Ладані – безвладдя

Селище Ладан Прилуцького району залишилося без керівництва: заяви на звільнення написали селищний голова Віталій Островерхий та його заступник Оксана Щерецька. За неофіційною інформацією, в обох випадках – у зв’язку з сімейними обставинами. На сесії селищної ради депутати прийняли відставки посадовців, призначивши тимчасово виконуючим обов’язки селищного голови депутата селищної ради, колишнього заступника селищного голови Ладану Віктора Черепа, оскільки секретар селищної ради Наталія Нестеренко зараз знаходиться на лікарняному.

Ця подія в один день залишила Ладан фактично без влади, до того ж стала несподіваною й для Прилуцької райдержадміністрації: про звільнення Ладанського селищного голови і його заступника у РДА дізналися вже після того, як все відбулося.

За словами першого заступника голови Прилуцької райдержадміністрації Володимира Бобошка, наразі РДА переймається вирішенням кадрового питання у Ладані, сьогодні це першочергове завдання. Адже ситуація в селищі дуже непроста – надзвичайно гостро стоїть проблема безробіття, потребує суттєвої реогранізації робота житлово-комунальної сфери.

Ладан має чи не найбільші в Прилуцькому районі комунальні біди: в багатоповерхівках течуть дахи; давно відслужила своє система комунікацій, яка експлуатується кілька десятиліть та зношена на 70%; каналізаційні мережі в будинках постійно забиваються, через що у підвали йдуть нечистоти. Це – лише деякі з численних проблем селища у сфері житлово-комунального господарства. Тож жителі Ладану дуже сподіваються, що новий голова селищної ради буде обізнаний з комунальними проблемами та допоможе ладанцям вирішити їх.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"