Укрпошта підпише Меморандуми з керівництвом трьох перших районів, з яких починається реформування об’єктів поштового зв’язку на Чернігівщині

Таке рішення прийнято 18 травня, під час засідання профільної робочої групи, яку очолює перший заступник голови облдержадміністрації Юлія Свириденко. Обласну раду представляв заступник голови Арсен Дідур.
На засіданні обговорено ситуацію із впровадженням пілотного проекту з реформування об'єктів поштового зв'язку ПАТ «Укрпошта» на території перших визначених районів – Куликівського, Ріпкинського та Чернігівського.
Судячи з виступів керівників зазначених районів, ситуація на місцях доволі строката – дехто сприймає реформування, дехто категорично проти. Тож найголовніше завдання – віднайти компроміс між владою, Укрпоштою і громадами.
Як зазначила директор регіональної дирекції Укрпошти Олена Дорошенко, зараз на цих територіях проводиться роз'яснювальна робота, відпрацьовуються майбутні маршрути роботи пересувних відділень, визначається, де залишаться стаціонарні відділення, в яких населених пунктах працюватимуть листоноші.
Після заслуховування бачення керівників районів процесу реформування, було прийнято рішення про підписання найближчим часом Меморандумів про реалізацію проекту з райдержадміністраціями, райрадами та об'єднаними територіальними громадами.
– У цьому документі мають бути враховані усі зібрані зауваження і пропозиції, щоб убезпечити обидві сторони у подальшому від прийняття неправильних рішень, - зазначив заступник голови обласної ради Арсен Дідур.

Нагадаємо: пілотний проект з реформування об'єктів поштового зв'язку ПАТ «Укрпошта» стартуватиме на Чернігівщині вже у червні.

 

Джерело: Чернігівська обласна рада

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"