У Чернігові з’явився новий безкоштовний навчальний заклад                          

 

Учитися ніколи не пізно

 

Перший дзвоник 2-го грудня сповістив про початок нового навчального року в «Університеті 60+», що запрацював у Чернігівській міській бібліотеці імені М.М. Коцюбинського. Новенькі студентські квитки в день відкриття отримали чимало бажаючих здобути нові знання. Всі вони відповідальні, бо цінують кожну хвилину і мають велике бажання не відставати від напруженого темпу сучасного життя.

За плечима кожного студента великий життєвий досвід та трудовий стаж, але вони не звикли сидіти без діла і з великим бажанням знову сідають за парти. Студенти поважного віку на трьох факультетах будуть вивчати комунікації та інформаційні технології, філологію та право.

Відкриття навчального закладу стало можливим завдяки небайдужості бібліотечних працівників, які не лише вийшли з ініціативою про створення навчального закладу, а й виграли грант. Чернігівська міська централізована бібліотечна система перемогла в конкурсі програми «Бібліоміст» і отримала комплект комп’ютерного обладнання та підключилася до всесвітньої мережі Інтернет.

Вже сьогодні в університеті готові прийняти до 700 студентів. Кожна лекція, що читатимуть провідні педагоги технологічного та педагогічного університетів, фахівці управління праці та соціального захисту населення, Пенсійного фонду, юристи, психологи, розроблена відповідно до спеціальних програм. Крім насиченої навчальної програми, студентів очікують цікаві мистецькі заходи.

http://vid.cn.ua/content/view/9666/65/

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"