У Шполі учень з ножем "збивав" гроші з менших дітей

Як інформують у СЗГ УМВС в Черкаській області, до чергової частини Шполянського районного відділу міліції звернувся учень одного із ліцеїв міста з повідомленням про те, що на нього здійснено розбійний напад.

Потерпілий розповів, що на території ліцею біля стадіону до нього підійшов хлопець з розкладним ножем в руці та почав вимагати гроші, проте у потерпілого їх не виявилось. Не отримавши коштів, зловмисник примусив хлопця вивернути кишені та забрав його мобільний телефон і колоду карт.

Спілкуючись з учнями і педагогами та описуючи нападника, працівники міліції отримали важливу інформацію – під його опис підпадав учень цього ж навчального закладу. У розмові з підозрюваним останній зізнався у вчиненому. Хлопець виправдовується, каже, що хотів взяти речі лише на певний час, а потім збирався все повернути, проте за вчинене доведеться відповідати за усією суворістю Закону.

Наразі за даним фактом слідчим відділенням Шполянського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"