У онкодиспансері безкоштовно обстежать жінок

20 жовтня в рамках проведення Всеукраїнського дня боротьби із захворюванням на рак молочної залози в поліклінічному відділенні Чернігівського обласного онкодиспансеру буде проводитись безкоштовний огляд лікарем онкологом-мамологом всіх бажаючих жінок, а в разі необхідності можна буде пройти безкоштовне УЗД обстеження та мамографію.

Один раз на рік в обласному онкодиспанскрі вже традиційно проходить День відкритих дверей. Ця акція присвячена дню боротьбі із захворюваністю на рак молочної залози. Через те, що з року в рік рак молодшає, у всьому світі намагаються всіляко привернути увагу до необхідності раннього виявлення раку молочної залози. І такі акції є нагадуванням жінкам про необхідність стежити за своїм здоров’ям. Відтак 20 жовтня всі охочі зможуть отримати безкоштовну консультацію лікаря онколога-мамолога, який буде проводитися в поліклініці облонкодиспансеру з 9.00 до 15.00. І тільки після проведення консультативного огляду лікарем-мамологом та виключно за направленням фахівця будуть проводитися безкоштовні ультразвукові (УЗД – апарат) та мамографічні дослідження (мамограф) молочних залоз.

Більш детальну інформацією можна отримати, звернувшись до реєстратури поліклінічного відділення облонкодиспансеру за телефоном:(04622) 5-30-07.

Марія ПУЧИНЕЦЬ

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"