У Носівці спостерігається бум на спорудження дитячих майданчиків.

 А почалося все після того, як колишній міський голова відмовився підтримувати ініціативу жителів міста про спорудження по  вулицях дитячих майданчиків: мовляв, за день-два їх все одно потрощать.

Жителі вулиці Кобижчанський шлях першими довели, що це не так. Головним організатором будівництва майданчика був редактор районної газети «Носівські вісті» Олексій Нестеренко. Він же й дістав багато матеріалів. Дружно працювали на незвичайній споруді батьки діток, інші мешканці вулиці. Тепер тут дитячий майданчик – кращий в місті. І дорослі не нудьгують – можуть у волейбол пограти.

Почин з Кобижчанського шляху виявився «легким на руку». Так, на вулиці Ювілейній дитячий майданчик спорудив голова Носівської районної ради Микола Васюк, на Короленка – підприємець Владислав Воловник, на Володимирській – родини Веремійків, Усенків і Сидоренків, Гуртом спорудили майданчики на Мринському шляху та ряд інших вулиць. Всіляку допомогу надає таким громадським ініціативам Носівська міська рада на чолі з Іваном Пугачем. Вона також спільно з редакцією районної газети оголосила конкурс на кращий дитячий майданчик і встановила премії переможцям.   

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"