У Носівці будують сучасне житло


 

Вже цьогоріч новобудову планують здати в експлуатацію. Чотириповерховий багатоквартирний будинок у громаді зводять чернігівські будівельники – компанія «Укрсівербуд». Це – генеральний підрядник об'єкта. Будувати нове сучасне житло в Носівці взялася інвестиційна компанія «ФК «Динамо»». На їхньому рахунку новобудови в Чернігові та Корюківці.

 

«Вже понад десять років у нашій громаді ніхто нічого не будував, – констатує голова Носівської ОТГ Володимир Ігнатченко. – Новобудова розрахована на 32 квартири. Місце дуже зручне – у центрі, вдала транспортна розв’язка. Підрядники кажуть: якщо буде попит на квартири, вони готові будувати ще. У нас у громаді є майданчики, які можна задіяти під будівництво».

Головна родзинка будинку – незвичайний фасад, виконаний в фахверковому стилі (у перекладі з німецького – каркасна споруда). Цей стиль ідеально підходить для малоповерхової забудови. Для Чернігівської області це нове.

До речі, забудовники підтримують місцевого виробника. Адже зведений будинок з керамічної екологічної цегли ніжинського виробництва.

 

Сніжана БОЖОК, фото автора

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"