У Лосинівці розорюють береги



Розпочато кримінальне провадження за фактом самовільного розорювання земель на території Лосинівської ОТГ

 

Чернігівська обласна прокуратура невідкладно відреагувала на інформацію від громадської організації  «Правозахист+»  про розорювання прибережних захисних смуг на території Лосинівської ОТГ у Ніжинському районі.
Зокрема представник організації звернувся до обласної прокуратури із заявою, що невстановлені особи з порушенням чинного земельного та природоохоронного законодавства здійснюють розорювання прибережної захисної смуги навколо водойми на території Лосинівської селищної ради Ніжинського району. Крім того вказана заява розміщена на сторінці організації «Правозахист +» у мережі Фейсбук.
Чернігівською обласною прокуратурою за зверненням ГО «Правозахист+» розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 197-1 КК України (самовільне зайняття земельної ділянки).
Проведення досудового розслідування доручено Ніжинському РВП ГУНП в Чернігівськй області. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснюватиметься прокурорами Ніжинської окружної прокуратури, хід якого знаходиться на контролі обласної прокуратури.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"