У чернігівського євромайдану й досі немає «няньки»

З цього приводу облились слізьми «Події і коментарі»: «22 листопада Євромайдан почався і в Чернігові. Акція триває уже шостий день, однак до активістів у місті досі не приїхав жоден із народних депутатів від Чернігівщини».

Цікаво, а що їм тут робити? Адже саме Інтернет-видання підсумувало свою плаксиву інформацію, що організатори акції в Чернігові виконали свою місію – задекларували прагнення чернігівців до Євросоюзу. Яким чином? Зібралась вечором сотня активістів, покричала, чаю попила, петицію наверх написала – і завдання виконала. А вранці проснулись, думали, що вже в Європі, аж ні – в Чернігові, ще й засміченому «євроінтегрантами», і знову без депутатської няньки.

Так і хочеться згадати Задорнова з його фразою про тупих американців. А почитав би він «ПіК», міг би народити ще одну крилату – про наївних чернігівських журналістів. Бо навіть мер обласного центру Олександр Соколов не сприйняв серйозно той «євромайдан» і відверто заявив журналістам, що там немає з ким зустрічатися. А «піківці» хочуть, щоб депутати  з Києва приїхали. Навіть Ляшка бажали побачити. Справді,  наївні! Невже не зрозуміло, що на таку «дитячу» акцію не відрядять з Олегом групу «Інтера». Та й іншим народним обранцям куди важливіше засвітитися на дурняк в Києві, де стільки теле – і фотокамер. Вони й показали наших елітних прихильників Європи, що давно вже в тій Європі. Туди й чернігівська челядь хоче? Багато що вона хоче!..  

 

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"