У Бобровицькому районі крадії «чистять» дачі

Злодії нишпорять по дачах: нічим не гребують, беруть все, що під руку потрапляє. Особливо полюбляють метал. Зазвичай, впіймати крадіїв складно. Біля кожного дачного будиночка не поставиш міліціонера.

У селі Браниця лише за останній тиждень шість випадків, коли зловмисники пробиралися в помешкання дачників. На територію проникали шляхом зривання замків або перелазили через огорожу. Потім із тильної сторони будинків розбивали вікно та потрапляли у приміщення. І це не одне таке село на Бобровиччині, де крадії підстерігають, у яких будинках господарі живуть не весь рік і «чистять» оселі ще до приїзду їх власників на весняно-літній період.

«Забирають все що бачать – від посуду до сільськогосподарського реманенту, - розповідає голова Браницької сільської ради Наталія Моруга. – Орудують обачно – вночі, коли все село спить. Скоріш за все, підстерігають заздалегідь, до якого будинку краще пробратися, щоб ніхто не підстеріг. Міліція ще не розкрила жодного злочину. Кажуть, будуть відслідковувати, можливо, незабаром зловмисники здаватимуть вкрадене на металобрухт. Такі випадки у Браниці були і раніше, бо у нас дуже багато дачників».

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"