У Бобровиці п’яні молодики побили дільничного

Інцидент трапився, коли правоохоронець зробив зауваження двом чоловікам, які порушували громадський порядок у людному місці. Нетверезим молодикам це не сподобалося і вони почали поводитися агресивно, а згодом ще й накинулися з кулаками на поліцейського.

Дільничний міста Бобровиця Віктор Петренко серед білого дня повертався на службу із судового засідання. До нього звернулися небайдужі мешканці і розповіли, що за агітаційною палаткою у центрі міста невідомі молодики розпивають алкогольні напої і нецензурно висловлюються. Він дістався вказаного місця і попросив останніх пройти з ним до райвідділу для складання протоколу. Двоє нетверезих правопорушників замість вибачень вирішили пустити в хід кулаки. На місце було викликано слідчо-оперативну групу. Небайдужі бобровичани допомогли затримати нетверезих зловмисників.

Ними виявилися 24-річний мешканець села Мирне (Бобровицький район) та 24-річний житель села Дослідне, що на Носівщині.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 ККУ «Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків». Карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Нині постраждалий поліцейський перебуває на лікарняному у зв’язку з погіршенням здоров’я після отриманих травм. Триває досудове розслідування.

Сніжана БОЖОК

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"