Той, хто лікує енергією


 

Серцево-судинні хвороби, жіночі та чоловічі проблеми, захворювання щитоподібної залози, міоми, кісти, хвороби дихальної системи, захворювання органів травлення та печінки… З такими бідами звертаються до Віталія Савенка, який Божим даром і своєю методикою зцілює людей від різних болячок. Дар свій Віталій Михайлович відчув після того, як сам мало не помер. Відтоді допомагає людям позбутися болячок, бо в цьому вбачає своє покликання.

 

Він усе життя пропрацював водієм, але 10 років тому зрозумів, що має інше покликання – «лікувати людей». Це сталося після того, як чоловік сам побував однією ногою на тому світі.

«Наприкінці 90-х років лікарі видалили мені апендицит і допустили помилку, – згадує Віктор Михайлович. – Занесли інфекцію. Рятували мене цілий місяць. За цей час переніс 7 операцій, і після кожної лікарі казали дружині, що шансів немає, але я якимось чудом вибрався. Бог уберіг мене для того, щоб я міг допомагати іншим».

Віталій Михайлович може вилікувати від багатьох хвороб. Прийом у нього триває близько 15 хвилин. Віталій Михайлович вже після нетривалої розмови сам визначає, чи потрібна людині його допомога і чи може чимось зарадити.

 

– Коли Ви відчули, що маєте дар лікувати людей?

 

– Отямившись після останньої операції, мені уві сні почувся голос «Лікуй людей». І коли я прокинувся, то відчув якусь незрозумілу силу у своїх руках. Я сказав жінці тоді, що в мене є сила, але я не розумію точно, що це таке. У неї була дуже хвора печінка, і коли я підніс свою руку до неї, то дружина відчула сильне печіння саме у зоні печінки. Я по декілька хвилин щодня прикладав руку, і через деякий час у неї все нормалізувалося. Печінка ніби «склалася докупи» і стала нормально функціонувати. Так поступово я почав лікувати людей. Спочатку свою сім’ю, потім знайомих. Потім люди почали рекомендувати мене своїм знайомим. Всім, хто звертався до мене, допомагав.

 

– У чому полягає Ваша методика?

 

– Я не виписую людям жодних ліків, я ж не медик. Не знімаю привороти, порчі, не викачую яйцем і не виливаю на віск. Це не до мене. Я не лікую ті хвороби, які йдуть від людей. Я лікую енергією, яка в мене в руках, лише хвороби органів. Коли підводжу руку до людини, я відчуваю, де саме в неї проблеми і що її турбує. Людина теж відчуває специфічне тепло чи поколювання. Іноді достатньо одного прийому – і людина забуває про свою болячку, іноді потрібно декілька разів повторити. У кожного по-різному, зважаючи на запущеність випадку. Хвороби лікую різні, особливо добре піддаються запальні процеси. Наприклад, можу вилікувати затяжний гайморит, навіть запущений, але якщо його не пробивали (в іншому разі – лише полегшу стан на декілька днів). Також частенько допомагаю чоловікам із лікуванням простати. Проте, якщо було вже хірургічне втручання, то тут я не допоможу. Легені, щитоподібна залоза, головні болі, хвороби сечостатевої системи, серцеві захворювання – з усім цим я можу допомогти. Всілякі виразки і запалення шлунково-кишкового тракту добре піддаються лікуванню. По жіночій частині міоми і кісти лікую. Вони вже після декількох сеансів просто зникають, але якщо якісь нарости – тоді ні. Я не Бог, не завжди можу допомогти. Я й людині відразу кажу, зможу допомогти їй чи ні. Навіщо обманювати, якщо отримав свій дар, щоб допомагати?

 

– Дітей лікуєте?

 

– Так, звичайно. Дітей лікувати набагато легше, ніж дорослих. Чим молодша людина, тим краще її органи піддаються лікуванню.

 

Олександр

«Тривалий час в мене дуже боліла голова, відчував постійну втому. Обстеження в лікарнях не давали ніяких результатів – показувало, що я абсолютно здоровий. Проте з кожним днем ставало все гірше і гірше, не було сил навіть у магазин сходити. Прийшов за допомогою до Віталія і не пошкодував, бо вже після п’яти сеансів втома зникла і головні болі вщухли. Зараз працюю водієм на далекі відстані».

 

Олег

«Мені Віталій дуже допоміг зі здоров’ям. Ще зі шкільних років в мене був міокардит (перебої в роботі серця). Двічі на рік я проходив лікування. Якось Віталій запропонував мені допомогу. Я тоді не поставився до цього серйозно, але вже після першого сеансу мені стало значно краще. Я дивом дивуюсь, як він це зробив. Просто руками водив, а мені в той час по тілу тепло розливалося. Після того серце почало працювати, як годинник. А нещодавно перебив сухожилля на нозі і пальці в різні боки роз’їхалися, тоді вже сам зателефонував до Віталія і попросив, щоб він допоміг, бо нога боліла дуже. Після одного прийому нога перестала боліти».

 

Світлана

«В мене виявили дві кісти, лікування не дало бажаного результату і я вже готувалася до операції. Про дар Віталія Миколайовича почула від знайомих. Вирішила попробувати, а раптом допоможе. До нього на прийом я приїздила чотири рази. Потім пішла на обстеження і на УЗД показало, що кісти просто зникли. Я дуже вдячна Віталію Миколайовичу за допомогу.»

 

На прийом до Віталія Савенка можна записатися за телефоном: 093-146-85-89. Він приймає за адресою: м. Чернігів, проспект Миру, 34.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"