Судитимуть носівського душогуба


 

Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вбивства та замаху на вбивство двох осіб у м. Носівка в кінці травня поточного року

 

Чернігівською обласною прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт стосовно 36-річного жителя м. Носівка, який обвинувачується у вбивстві та замаху на вбивство двох осіб. Подія, яка набула значного суспільного резонансу, трапилась у травні 2020 року у м. Носівка Чернігівської області.

Зловмисник, одразу після спільного розпиття спиртних напоїв з потерпілими, спровокував словесний конфлікт, який переріс у бійку. Винуватець наніс знайомому чисельні удари руками, ногами та палицею, душив його подовжувачем та наніс 5 ударів ножем, у тому числі, в область шиї. Тілесні ушкодження були не сумісні з життям та спричинили смерть потерпілого на місці події. Водночас обвинувачений намагався вбити свою 58-річну матір, яка вступилась за потерпілого. Він наніс їй чисельні удари руками та ногами, а також удар ножем в область шиї, проте жінка вижила.

Зараз обвинувачений тримається під вартою. У разі доведення винуватості обвинуваченого в інкримінованих злочинах, йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"