Житлові субсидії у 114 тисяч домогосподарств


 

У Чернігівській області за січень цього року житлові субсидії у готівковій формі призначені понад 114 тисячам домогосподарств, а в безготівковій формі її отримали 5,3 тисячі домогосподарств.

 

Водночас близько 20 тисяч осіб отримали пільги у готівковій формі, 33 тисячі – у безготівковій формі. Про це повідомляє Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації.

Субсидії та компенсації за витрати на комунальні платежі – це необхідні заходи, спрямовані на соціальний захист населення. Нагадаємо, що громадяни мають право звернутися до установ соціального захисту із заявою про надання субсидії. Як це зробити онлайн читайте за цим посиланням.
 Також у населення є можливість вільно обирати газопостачальника, який пропонує найвигідніші умови та вартість. Ознайомитися з переліком компаній можна тут.
 - Загальна сума нарахованих пільг та житлових субсидій у січні 2021 року склала 363,8 млн гривень. Станом на 01.01.2021 в області державні допомоги отримують 53,9 тис. осіб, - зазначив Олег Русін, директор Департаменту соцзахисту та нагадав, що в області працює спеціальна гаряча лінія  за номером (04622) 5 60 97 та (04622) 5 99 38, де громадяни можуть отримати кваліфіковані консультації щодо порядку надання житлових субсидій, пільг та допомог.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"