Що охоронець хлібозаводу заснув на посту, винен президент Янукович, а оштрафували … охоронця

З цього приводу Чернігів готується до нових акцій протесту чи то на головній площі міста, чи поїдуть місцеві євромайданівці під президентську адміністрацію.

Втім, у Києві й своя сенсація – рекорд за кількістю співаків Гімну України. Чернігівські опозиціонери теж ганялися за рекордами , але тільки одного разу зібрали біля тисячі учасників свого майдану. Тобто про рекорд, щоб столиця помітила, нічого й думати. І раптом, навіть без участі опозиції, така «сенсація» у новорічну ніч: на посту заснув охоронник хлібозаводу №2! Вранці його розбудив товариш, що прийшов заступати на зімну.

Скажете, ну й сенсацію знайшли! Скільки таких випадків трапляється кожної ночі? Але ізюминка в іншому: охоронник пояснив, що заснув, коли «увімкнув на приймачі новорічне привітання президента Януковича». І тут же глибоко розкаявся: «в цьому була  головна помилка, що заснув».

І проспав аж до ранку… Від цього ніхто не постраждав, але охоронника оштрафувала «несправедлива» адміністрація хлібозаводу на 300 гривень.  Чим не  привід для нових протестів? Президент винен, а покарали охоронника!

Цю «сенсацію»Інтернет-агенції розтрубили на весь світ. Та чи не найбільше, напевно, пораділи чернігівські мітингарі – такий новоорний «подарунок», ще й зовсім на дурняк! Добре, що наші журналісти – неперевершені новорічні фантазери! Куди там дітям до них!

 

 

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"