Велика сума грошей, які бабуся – копійка до копійки – збирала не один рік, в одну мить зникли з її оселі, куди завітала непрохана «чорнява» (так вельми скромно натякають у міліцейських зведеннях на національність злодійки. – Ред.) «гостя». 

Цього разу все обійшлося – негідниця попалася в руки правоохоронців, але скільки є подібних випадків з набагато менш щасливим фіналом!

До будинку 77-річної пенсіонерки, жительки села Романьки (Козелецький район), зайшла невідома жінка, яка представилася соціальним працівником і повідомила, що в державі триває... обмін грошей. Задуривши голову людині, шахрайка заволоділа всіма грішми, що знаходились в оселі (загалом 14 тисяч гривень), після чого вибігла з хати, вскочила до салону автомобіля й від’їхала.

Завдяки тому, що ошукана бабуся швидко прийшла до тями, зателефонувала до міліції та пригадала прикмети злодійки, міліціонери затримали підозрювану 29-річну уродженку Носівки, що пересувалася на легковику ВАЗ-2170, за кермом якого знаходився її близький родич.

Викрадені гроші у злодійки вилучено. Відкрито кримінальне провадження за статтею «Шахрайство», згідно з положеннями якої «гостя» може потрапити за грати на строк до трьох років.

Марія САВІНА

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"