ВІТАЄМО!

Сергію Дмитровичу Бондарчуку – 60!

З початком весни, коли вже життєрадісно гомонять з вітром верховіття добрянських лісів, коли з глибин земних від самих коренів побіжать в березах і кленах живлющі соки, 6 березня переступає поріг його домівки черговий день народження. А цьогоріч цей день народження в провідного інженера з охорони праці Сергія Дмитровича Бондарчука – особливий. Бо знаменує собою шістдесятиліття його життєвої дороги.

За шість десятків літ чимало й зроблено: здобуто вищу освіту в Київському політехнічному інституті за спеціальністю «технологія машинобудування», пройдено щаблі професійного зростання на різноманітних посадах у Добрянському лісгоспі, з колективом якого зріднився назавжди, бо із 30 років загального трудового стажу понад чверть віку віддав саме цьому державному підприємству і його працьовитим людям. Постійно дбав про механізацію трудомістких процесів, про надійність численних механізмів і техніки як на самому підприємстві, так і в його виробничих структурах. За те неодноразово відзначався подяками директора підприємства, нагороджений Почесною грамотою лісгоспу.

Враховуючи значний професійний досвід, організаторський хист, вміння дійти до серця й свідомості кожного виробничника і спеціаліста трудового колективу, Сергію Бондарчуку ось уже вісім років як доручено бути провідним інженером з охорони праці в ДП «Добрянський лісгосп».

І на цій відповідальній посаді він зарекомендував себе висококваліфікованим спеціалістом, котрий завжди принципово і наполегливо здійснює контроль за створенням і реалізацією безпечних та здорових умов праці на підприємстві, глибоко усвідомлюючи, що найбільш цінним скарбом лісгоспу є саме здоров’я і життя кожного лісівника.

Шановний Сергію Дмитровичу!

У день Вашого шістдесятирічного ювілею від щирого серця зичимо Вам здоров’я і наснаги на ще довгі-довгі роки в царині Вашої професійної діяльності, мирного неба, кипучої енергії і подальших вагомих успіхів на благо рідного лісгоспу, всієї лісівничої галузі Сіверського краю!

Колектив ДП «Добрянське лісове господарство»

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"