Сергій Сергієнко — новий зам голови ОДА

«Так треба», — сказав 56-річний Сергій Биконя, кандидат економічних наук, коли йшов з посади заступника голови Чернігівської ОДА. На цьому тижні нарешті стало зрозуміло, що він мав на увазі. «Народний фронт» провів в ОДА ротацію. Замість Биконі замом губернатора от-от призначать 48-річного Сергія Сергієнка. Проходить всі погодження, але у понеділок, 1 лютого, вже був присутній на всіх планірках в облдержадміністрації і був представлений Валерієм Кулічем, губернатором, повідомляють джерела в ОДА.

Буде відповідати за те, що і Биконя, тобто за мобілізацію, надзвичайні ситуації (була ще екологія, та загула — до компетенції Леоніда Сахневича, першого зама). Зате Сергієнку додали важливі галузі: транспорт, зв’язок та будівництво. Він у цьому фахівець.

Сергій Федорович з Новгорода-Сіверського. «Народний фронт» не йшов самостійно на вибори, а об’єднався з БПП, і члени НФ йшли на вибори як позапартійні. Тож Сергієнко депутат обласної ради від БПП. На час виборів призупиняв членство в «Народному фронті», зараз поновив його. Член ради обласного осередку партії. Разом з тим, обраний головою фракції БПП в облраді, а це серйозна відповідальність.

Був директором заводоуправління будматеріалів. Після того як пішов з посади, запустив деревообробне підприємство, потім цех гідрофобної крейди. Член-кореспондент Академії будівельних матеріалів, радник геологічної служби України.

Отже, можемо стверджувати, що «Народний фронт», а саме Олександр Кодола, народний депутат, має потужний вплив на область. Більший, ніж Ляшко чи там «УКРОП». Бо замів від них не призначають.

 

Джерело: Gorod.cn.ua

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"