Рятівниця з Седнева

Жительку Седнева Чернігівського району, ученицю комунального закладу «Седнівський навчально-виховний комплекс» Ілону Бойко нагородили «Медаллю за врятоване життя». Відповідний Указ з нагоди Дня захисту дітей 1 червня підписав Президент України.

Цю нагороду дівчинка отримала за відважний вчинок. Влітку минулого року Ілона врятувала хлопчика. Він разом з мамою прийшов купатися на річку Снов та раптово почав тонути. Його мама не вміла плавати. Побачивши, як дитина тоне, відважна дівчина відразу кинулася на допомогу, проявивши справжню дитячу мужність. Шестикласниця витягла хлопчика, тим самим врятувала йому життя. Мати хлопчика була безмірно вдячна Ілоні за врятоване життя її сина.

У житті Ілона Бойко дуже активна, постійна учасниця різноманітних шкільних заходів, гарно декламує, має артистичні здібності, староста класу, добре малює, відвідує гурток образотворчого мистецтва, її роботи неодноразово були представлені на виставках і конкурсах, отримували призові місця.

До речі, минулого року вона вже отримала Подяку за врятоване життя дитини від голови Чернігівської районної державної адміністрації Віктора Коржа.

Марія ПУЧИНЕЦЬ

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"