19 ЧЕРВНЯ – ДЕНЬ ФЕРМЕРА

Рідна земля – це не просто слова


 

Задовго до 1982 року – фактичного вступу до Бобровицького радгоспу-технікуму – я зробив вибір свого життя: працювати на рідній землі. Здобув вищу освіту в Українській сільськогосподарській академії, працював на посадах агронома і головного агронома. А вже понад 16 років працює і розвивається фермерське господарство «Напорівське» у селі Лукашівка Чернігівського району.

Рідна земля для мене – це не просто слова. Народився, навчався, працюю все своє життя поряд із найріднішими людьми – своєю родиною.

 

Шановні фермери! Дорогі колеги-аграрії!

Щиро вітаю Вас та Ваші родини з Днем Фермера!

 

Нелегким видався шлях для українських фермерів. Нам усе довелося пережити. Більшість фермерських господарств пройшли безліч випробувань: починали свою діяльність на голому ентузіазмі без техніки, без грошей. І тепер, на відміну від європейських фермерів, ми переживаємо нелегкі часи. Втім, нам не звикати до труднощів.

Бажаю усім аграріям оптимізму, невичерпної енергії та творчої наснаги, мудрих рішень, успіхів і перемоги у всіх Ваших починаннях! Нехай свята хліборобська праця продовжує приносити Вам шану від людей і добробут родині!

 

Із повагою – голова ФГ «Напорівське», депутат обласної ради Григорій ТКАЧЕНКО

Григорій Ткаченко разом із дружиною Валентиною Ткаченко

із відповідальністю та гордістю опікуються корівками на господарстві

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"