Ремонтували дорогу в дощ - оплати не отримають

Стосовно випадку здійснення ямкового ремонту у дощ у Ріпкинському районі на автошляху загального користування державного значення Р-83 Служба автомобільних доріг у Чернігівській області повідомляє, що дані роботи виконував Ріпкинський райавтодор, філія ДП «Чернігівський облавтодор». Службою автомобільних доріг у Чернігівській області неодноразово проводилась роз’яснювальна робота серед представників дорожніх організацій щодо необхідності дотримання технологічних процесів при виконанні ямкового ремонту – це і належна підґрунтовка, і належний склад асфальтової суміші та температура при укладанні тощо, і тим паче - заборона проводити роботи за неналежних погодних умов. У даному випадку, що цими вихідними стався у Ріпкинському районі, підтверджуємо грубе порушення підрядником технологічних процесів виконання робіт з ямкового ремонту. За настання несприятливих погодних умов, дорожня бригада мала негайно припинити виконання робіт.
НАГОЛОШУЄМО, ЩО НЕЯКІСНО ВИКОНАНІ РОБОТИ ДО ОПЛАТИ СЛУЖБА АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ У ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ НЕ ПРИЙМАЄ. 
Ще раз нагадуємо нашим підрядним організаціям про необхідність сумлінного виконання покладених на них обов’язків. Якісно виконані роботи з ямкового ремонту – це, в першу чергу, забезпечення проїзду для користувачів автомобільних доріг. А для підрядних організацій - це стабільна та повноцінна оплата їхньої роботи, збереження ділової репутації. 
Ми вдячні небайдужим громадянам (Пінчук Сергій), що допомагають нам контролювати роботу підрядних організацій, що працюють на автошляхах Чернігівщини.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"