Реконструювали дамбу, облаштували сміттєзвалище


 

Проведені роботи з реконструкції дамби ліквідували загрозливу ситуацію, що виникла на гідротехнічній споруді руслового ставка на річці Лоска в селі Об’єднане Новгород-Сіверського району.

Таким чином, за як інформує Департамент екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації, вирішена проблема руйнування автомобільної дороги загального користування Об’єднане-Студинка С251311 та спуску води з гідрологічного заказника місцевого значення «Студинський». Реконструкція шахтного водоскиду руслового ставка площею майже 25 гектарів виконано в рамках Програми охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2014-20 роки відповідно до звернення Новгород-Сіверської райдержадміністрації.

Також у рамках Програми охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2014-20 роки проведені роботи з підгортання сміття, розпорошеного в межах полігону та на прилеглій території, улаштування та часткове захоронення твердих побутових відходів з пересипанням ґрунтом. Сміттєзвалище облаштоване відповідно до звернення Сосницької селищної ради. У результаті проведених робіт створено умови для сталого функціонування полігону та покращена санітарно-епідеміологічна ситуація навколишньої території. Загальна вартість робіт – майже 106 тисяч гривень.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"