Прощання з Наталією Романовою



5 листопада 2020 року після кількох років боротьби із тяжкою хворобою померла Наталія Андріївна Романова, заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації.

 

Їй було лише 59 років. Останні чотири роки, працюючи заступником голови Чернігівської ОДА, вона опікувалася соціальною, гуманітарною та медичною сферою. Не зважаючи на проблеми зі здоров'ям, вона весь час віддавала роботі та допомагала тим, хто цього потребує.
Наталія Романова народилася в Будапешті в родині військовослужбовця. Закінчила у 1983 році історичний факультет Чернігівського державного педагогічного інституту ім.Т.Г.Шевченка, працювала в педагогічній сфері. З 1998 року була призначена заступником директора колегіуму № 11 міста Чернігова.
Чотири роки з 2006 по 2010 рік очолювала Чернігівську обласну раду. З 2006 року представляла Україну на міжнародному рівні, була членом постійної делегації України в Палаті Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи; тричі обиралася Віцепрезидентом Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи, а у 2012-2014 роках — Президентом палати регіонів КМРВРЄ. Депутат Чернігівської обласної ради 5-6 скликань. Очолювала Школу вищого корпусу державної служби.

Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким Наталії Андріївни.

Прощання з Наталією Андріївною Романовою проходитиме 7 листопада (субота) з 12:00 до 13:00 години у приміщенні Обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм. О 13:00 годині відбудеться відспівування в Катерининській церкві. Поховання відбудеться на кладовищі у селі Редьківка Чернігівського району.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"