Профспілкові лідери області вивчають нюанси пенсійної реформи

Для того, щоб фахово та авторитетно відстоювати інтереси спілчан, профспілковий лідер повинен в повній мірі володіти інформацією. Серед реформ, які проводяться в країні, мабуть, однією з найрезонансніших є пенсійна. Аби розібратися з усіма тонкощами цього процесу, днями в Федерації профспілкових організацій Чернігівської області було проведено відповідне навчання.

На семінар для голів, заступників голів і спеціалістів галузевих обласних організацій профспілок було запрошено Марію Помилуйко — заступника начальника головного управління Пенсійного Фонду України в Чернігівській області. Саме вона провела аналіз Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій” та відповіла на питання, що хвилюють профспілкову громаду області.
Підсумовуючи роботу семінару, голова Федерації профспілкових організацій Чернігівської області Ihor Moskalenko відзначив, що профспілки і надалі будуть відслідковувати дотримання законодавства, в т.ч. пенсійного та надаватимуть спілчанам усю необхідну допомогу.

 

Джерело: Чернігівський монітор

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"