Привласнити два авто не вдалося


 

Прокуратура повідомила про підозру колишньому  держвиконавцю, який заволодів двома арештованими автомобілями вартістю майже 100 тис. грн.

 

Ніжинською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру у заволодінні чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем колишньому державному виконавцю (ч. 2 ст. 191 КК України).
За даними слідства, головний держвиконавець Ніжинського міськрайонного  відділу ДВС заволодів двома автомобілями, на які було накладено арешт та які знаходилися на території стаціонарного посту поліції в селі Вертіївка.
Під виглядом необхідності проведення виконавчих дій з майном боржника підозрюваний прибув до місця зберігання транспортних засобів. Діючи буцімто на виконання доручень колег з інших областей,  він мав провести опис та вилучення майна. На цій підставі за актами прийому-передачі держслужбовець отримав вказані автомобілі та відтранспортував їх з території посту, отримавши можливість розпорядитися майном на власний розсуд.
Наразі встановлюються всі обставини вчиненого кримінального правопорушення. Проведення необхідних слідчих (розшукових) дій триває.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"