Прилуцька міліція взялася за громадський порядок

У грудні на території Прилук та Прилуцького району Прилуцьким МВ УМВС  проводиться комплексне оперативно-профілактичне відпрацювання, яке має на меті покращити стан охорони громадського порядку, особливо в громадських місцях та на вулицях. Відпрацювання ставить за мету також протидію наркозлочинності, здійснення профілактики підліткової злочинності, виявлення злочинів економічної спрямованості, особливо на пріоритетних напрямках.

За словами правоохоронців, основна мета комплексу заходів – стабілізувати оперативну обстановку в Прилуках та Прилуцькому районі, забезпечити охорону громадського порядку, прав і свобод громадян. Міліція також буде розкривати злочини, пов’язані з крадіжками майна, особливо квартирні крадіжки. Серед пріоритетів також називають наведення порядку на ринках, розважальних закладах, гуртожитках, протидію наркозлочинності та злочинності в підлітковому середовищі.

Вже за тиждень оперативно-профілактична операція дала перші результати: було розкрито 20 кримінальних правопорушень та виявлено 156 адміністративних правопорушень.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"