Прилуки ярмаркуватимуть і святкуватимуть День міста

28-29  вересня у Прилуках проходитиме традиційний Воздвиженський ярмарок. Як і щороку, свої товари привезуть до міста підприємства та народні умільці з багатьох куточків України і близького зарубіжжя. Всі, хто бажає взяти участь у прилуцькому ярмарку, мають до 19 вересня подати відповідну заявку - анкету за адресою: м.Прилуки, вул.Незалежності, 82; телефони: 3-11-00, 3-04-79, 3-20-15.

Організаційний збір за участь у ярмарку для майстрів декоративно-прикладного мистецтва та виробників сільськогосподарської продукції становитиме 51 гривню; для продавців промислових та продовольчих товарів і представників сфери розваг – 102 гривні; для підприємств сфери громадського харчування – 170 гривень.

Воздвиженський ярмарок стане центральною подією з-поміж святкових та урочистих заходів, що заплановані у Прилуках на ті дні. Зокрема, 28 вересня на Театральній площі розгорнеться ІІІ Всеукраїнський відкритий фольклорний фестиваль «Співоче поле»; 29 вересня у фіналі конкурсу «Прилуцький Олімп – 2013» будуть нагороджені кращі представники професій і суб’єктів господарювання міста. Вже почалася підготовка до цих масштабних заходів та утворені оргкомітети з їх проведення, які очолив міський голова Юрій Беркут.

Кількома днями раніше, 17-18 вересня, Прилуки святкуватимуть День міста, який цьогоріч обіцяє стати особливо урочистим, оскільки буде присвячений двом важливим ювілейним датам: 70-річчю визволення Прилук від німецько-фашистських загарбників та 1025-річчю хрещення Київської Русі.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"